Forandringsfabrikken søker leder for økonomi og administrasjon

Vil du forandre Norge i tett samarbeid med barn og unge?  Har du erfaring fra administrasjon og økonomi? Kan du engasjere og skape orden i et hektisk arbeidsmiljø? 

Du vil ha ansvar for inntekter, økonomistyring, innkjøp, at kontoret fungerer optimalt og at alle er fornøyde. Du samarbeider godt med alle fra vår regnskapsfører til våre dyktige proffer – ungdommene.

Du har kanskje erfaring fra organisasjonsarbeid og/eller ungdomsarbeid. Stiftelsen er finansiert gjennom prosjektmidler fra det offentlige, men vi har store ambisjoner og trenger flere midler for å nå våre mål. Du må derfor bidra i arbeidet med å identifisere flere nye inntektskilder og i søknadsarbeidet til det offentlig og til private stiftelser.

Stillingen er fast og 100 %. Noe kveld- og helgearbeid må påregnes. Arbeidsted er Peder Clausønnsgate 2 i Oslo. 

Søknadsfrist er 2. april 2018.

For mer informasjon, ta kontakt med rådgiverne i rekrutteringsbyrået Assessit: 
Per Gauslaa, mobil 977 75 649 eller Trine Bjertnes Tangen, mobil 905 53 525.

Søk på stillingen gjennom Finn.no

Om Forandringsfabrikken 
Forandringsfabrikken er en nasjonal stiftelse som forandrer hjelpesystemene og skole gjennom samarbeid med barn og unge. Ideen er enkel, men effektiv: Hvis vi lytter til hva barn og unge sier er nyttig, og hva som må forandres, får vi systemer som gir bedre hjelp. 

Siden 2008 har Forandringsfabrikken systematisk innhentet kunnskap fra barn og unge om hvordan de opplever møtene med barnevern, justismyndigheter, psykisk helsevern og skole, og hvilke råd barna vil gi for at systemene skal bli bedre. Vi løfter frem barn og unge som proffer, fordi de er proffe på systemene de er i.

Les mer om våre arbeidsområder her.