Vil du være med å kvalitetsutvikle psykisk helsevern sammen med barn og unge?

070716_mb_0061_

Forandringsfabrikken driver et nasjonalt utviklingsarbeid med psykisk helsevern for barn og unge. I 2017 samarbeider over 10 norske sykehus med PsykiskhelseProffene – barn og unge som er i psykisk helsevern i dag. Det er proffene selv som gir råd til sykehusene om hva som er god hjelp, og hva som må forandres.

Mye skjer på dette feltet nå, og Forandringsfabrikken bygger ut psykisk helse-teamet. Vi leter etter et klokt og varmt menneske som har lyst til å være med å forandre psykisk helsevern utfra barn og unges kunnskap.

De viktigste arbeidsoppgavene er å legge til rette for dialoger mellom PsykiskhelseProffene og fagfolk på sykehusene rundt i landet og være med på innsamling av kunnskap fra barn og unge. Alt arbeidet gjøres i tett samarbeid med barn og unge.

Viktige egenskaper i jobben er:
–      evne til å ta barn på alvor, og jobbe med åpenhet, ydmykhet og kjærlighet
–      stor arbeidskapasitet og mulighet til å være på reise med overnatting
–      evne til å jobbe selvstendig og lede eget arbeid
–      kraft og lyst til å jobbe med viktig endringsarbeid for barn og unge
–      relevant høyere utdanning
–      evne til å skrive konkret og lettfattelig

Arbeidssted Oslo. Dette er en ettårig prosjektstilling, med ønske om å forlenge prosjektet.

Hvis dette er noe som høres spennende ut for deg eller andre du kjenner, send en e-post med søknad og CV til heidi@forandringsfabrikken.no eller ring 97618048.
Ta kontakt så snart som mulig, siste frist er 24. januar.

Forandringsfabrikken (FF) arbeider verdiforankret i tett samarbeid med barn og unge. FFs arbeid bygger på en veldig enkel idé om at barn og unges erfaringer og råd må inkluderes, når det skal lages gode og nyttige systemer for dem. FF gjør kartleggingsarbeid og snakker med flere hundre barn og unge over hele landet årlig, i hjelpesystemene og skole. I FF er barn og unge «proffene» og formidler selv konkrete råd til forandring – til fagfolk, nasjonale myndigheter, utdanningsinstitusjoner og politikere.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.