Ledig engasjement: Vil du bidra til å forandre Norge med sosiale medier?

Forandringsfabrikken (FF) søker etter en som er kjapp og knallgod på snapchat, instagram, twitter og facebook. Her kan mye gjøres for at vi skal bli bedre. Sammen med ungdommer skal du produsere innhold og legge ut smart - ALLTID i tråd FF sine verdier og prinsipper.

Du må kunne sosiale medier godt og være god på foto og film til bruk på sosiale medier. Litt journalistisk erfaring og kunnskap om mediekontakt er en fordel, men ikke noe krav. Og minst like viktig, du må kunne samarbeide med ungdommer og tåle tilbakemeldinger fra dem.

FORANDRINGSFABRIKKEN er et kunnskapssenter som jobber med å løfte fram oppsummerte erfaringer og råd fra barn. Ungdommer formidler denne kunnskapen, til studenter, fagfolk, politikere og ungdommer - og noen ganger til alle i Norge. Målet er at barnehage, skole, psykisk helsetjenester og barnevern over hele Norge, skal oppleves trygge og nyttige for barn og unge.

Er du klar for å ta vare på mer enn 30.000 følgere på facebook, instagram og twitter? Du må være klar for en del kvelds- og helgarbeid, arbeidssted er Oslo, men du må ha mulighet til og synes det er gøy å stikke på tur rundt i Norge. Lønn etter avtale og oppstart asap. Dette er et engasjement, på deltid eller fulltid, viktigst er det at vi finner riktig person.

Er du interessert, ring Glorija på tlf 41554379 eller Anika på tlf 93885436. En kort epost sendes til glorija@forandringsfabrikken.no, med dette innholdet:
1. Hvem er du
2. Hvorfor vil du jobbe i Forandringsfabrikken
3. Korte beskrivelser du har som er nyttige i denne jobben
4. Eksempler på bra ting du har gjort.

Er du aktuell for oss, vil vi møte deg.